top of page
Image[69].jpeg
Image[42].jpeg

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Mesoduo

Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Tack vare revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar, är helt säker och passar alla hudtyper.

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för att mekaniskt tränga ned näringsämnen i huden. Mesoduo arbetar med tre teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden.

Med hjälp av noggrant testade och utvalda ampuller kan man med denna teknik behandla olika typer av hudproblem, vilket gör det möjligt att skräddarsy behandlingen efter din huds specifika behov. Det som kan behandlas med Mesoduo är:

pigmenteringar, hud som behöver stramas upp och ”tightas” till, torr hud i behov av återfuktning och återhämtning, tona området runt käklinje och hals.
Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage.

 

Mesoduo (60 min) 2000 kr

Vi inleder behandlingen med en härlig rengöring som effektivt binder fukt & lyster med mandelsyra & mjölksyra. Därefter lägger vi på en peeling som får ligga och verka en kort stund för att sedan gnuggas av. Nu är huden mjuk & len & redo för att behandlas, vi kommer överens om vad du vill jobba på & väljer ut 2 unika program för just dig. 
Vi jobbar med Mesoduo under 20 min, vi avslutar med avslutande produkter. 
Du har nu en fantastisk glow & återfuktad till max.

 

Mesoduo (90 min) 2500 kr

Vi inleder behandlingen med en härlig rengöring som effektivt binder fukt & lyster med mandelsyra & mjölksyra. Därefter lägger vi på en peeling som får ligga och verka en kort stund för att sedan gnuggas av. Nu är huden mjuk & len & redo för att behandlas, vi kommer överens om vad du vill jobba på & väljer ut 2 unika program för just dig. 
Vi jobbar med Mesoduo under 20 min för att sedan gå över i en härlig ansiktsmassage & avsluta behandlingen med en sval sheetmask som får ligga på & verka medan du får hand & arm massage.

 

Djuprengöring - Hudterapeuten skräddarsyr din behandling (90 min) 1450 kr

I den här underbara behandlingen är det din Hudterapeut som bestämmer vad vi lägger in till just just din hudtyp. Beroende hur din hud ser ut så kan vi vara flexibla & lägga in bla, våra populära behandlingar som Oxygen, Swich, peptide & A - vitamin pensling. I den här behandlingen mixar vi fram den ultimata produktmixen till just dig. Du kommer få ut maximalt av din ansiktsbehandling & kommer gå ifrån oss med en ny hud & fantastisk glow som är ren & fräsch. Med en fukt boost som är svår att slå. Vill du ha något extra är det denna du ska välja.

Circadia Swich (60 min) - 1200 kr

 

Swich är en hudföryngrande behandling som ger ett ansiktslyft utan kirurgi. Huden både känns & ser yngre ut efter denna behandling. Ett unikt alternativ till kemiska peels, reparerar & regenererar hudcellerna, minskar pigmenteringar & bygger upp immunförsvaret. (Passar från 35+)

 

Circadia Moist & Calm (60 min) - 1200 kr 

 

En fantastisk behandling för dig med rosacea, acne, extra känslig eller reaktiv hud. Behandlingen är antiinflammatorisk, bakteriedödande & ger huden ett fantastisk lyster & väcker huden till nytt liv igen. En skön & avslappnad behandling med mycket massage på scalp, ansikte & armar. (Du kan lägga till special mask/peel i denna behandling. Passar alla hudtyper)

Retinolpeeling med Exuviance (30 min) - 1300 kr

En högeffektiv salongsbehandling med Retinol för dig som vill få föryngrad spänst & lyster. Motverkar ålderstecken effektivt. Retinol är en form av A - vitamin som exfolierar & stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur. Retinol passar även utmärkt för en aknebenägen eller fet hud. Peelingen appliceras på salong & tvättas av hemma efter terapeutens instruktion. Efter 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst & smidighet. Huden ska inte vara solsvedd, irriterad eller skadad när behandlingen utförs. 

Ansiktsmassage (30 min) - 450 kr

Rengöring, ansikte samt skalp massage, avslutande produkter.

 

Fullständig harmoni avslutas med Casmara mask (90 min) - 1495 kr

En behandling med fokus på både kropp och ansikte. Vi börjar med en härlig ryggmassage följt av ansiktsrengöring, peeling, en ljuvlig ansiktsmassage och mask.

Behandlingen avslutas med arm och handmassage.

Ej under friskvård

 

bottom of page