top of page

VI SOM JOBBAR HÄR

Streck.png

Vi är ett glatt team som utvecklar oss ständigt

& brinner för vårt yrke.

Med kunskap och professionalism ger vi den bästa

möjliga service och behandling. 

shutterstock_1265033830 [Konvert].png
Image[42].jpeg

Therese Roxenmo 

Hudterapeut

Grundare & ägare 

 

Har mer än 17 års erfarenhet i skönhetsbranschen, jag utbildade mig först till Make up artist efter gymnasiet & jobbade med make up tills jag kände att nu var det dags att byta bana till hudvårdens värld. Therese utbildade sig till auktoriserad hudterapeut inom SHR (Sveriges Hudterapeut Riksorganisation) & har CIDESCO examen som är världens mest ansedda diplom inom branschen. 

Roxenmoskincare öppnade portarna 2010, då var det en liten anonym salong som nu med åren har vuxit till en väletablerad oas i Norrtälje. Min passion är allt inom skönhet, det är mitt yrke samt en hobby som ligger mig varmt om hjärtat. Att försöka tillgodose kundens behov & hudproblem är en utmaning som driver mig & salongen framåt. 

Image[48].jpeg

Christine Jonsson

Hudterapeut

 

Hos Christine blir du väl omhändertagen hon sätter dig i fokus & lyssnar på dina önskemål. Christine tog examen 2010 & är  auktoriserad hudterapeut inom SHR (Sveriges Hudterapeut Riksorganisation) & har CIDESCO examen som är världens mest ansedda diplom inom branschen. Christines specialite är Ansiktsbehandlingar, hon försöker uppnå dina önskningar & du kommer komma ut som en ny människa!  

Image[55].jpeg

Ann-Sofie Jägerhult 

Massageterapeut 

 

Efter att ha jobbat på kontor större delen av mitt vuxna liv beslöt jag mig för att sätta mig i skolbänken igen och läsa till Massageterapeut. Jag började på Axelsons Gymnastiska Institut 2007 och kursen avslutade med diplomering och certifiering 2008.

Min massagekarriär började jag med att jobba för ett uthyrningsföretag som jag arbetade för i några månader. Jag insåg ganska snabbt att jag ville vara "min egen" för att kunna styra mina tider själv så jag startade mitt företag Body in Control som jag fortfarande driver.

 

Behandling av personuppgifter - information enligt Dataskyddsförodningen.

 

 

Roxenmoskincare är personuppgiftansvarig för de personuppgifter vi erhåller i samband med tjänster eller som annars behandlas när tjänster förbereds eller administreras. Du är inte skyldig att lämna efterfrågade persnuppgifter till oss men utan att det sker kan vi inte utföra arbete åt er då vi i förekommande fall inte kan säkerställa resultatet av en behandling.

 

Vi behandlar uppgifterna för att utföra och administrera tjänsten, för att tillvara dina intressen samt i förekommande fall för redovisnings och faktureringsändamål. Dessa uppgifter behandlas på grundval av att uppgifterna behövs för att kunna fullgöra våra skyldigheter enligt avtal samt i förekommande fall för att vi erhållit ett samtycke från er att behandla upppgifterna.

 

Uppgifterna kan också användas för affärs - och metodutveckling, marknadsanalys, statistik och riskhantering. Uppgifterna som behandlas i syfte att utveckla och analysera verksamheten behandlas på grundval av vårt berättigade intresse att utveckla verksamheten och kommunicera med våra kontakter. 

bottom of page