VI SOM JOBBAR HÄR

Vi är ett glatt team som utvecklar oss ständigt &

brinner för vårt yrke.

Med kunskap och professionalism ger vi den bästa

möjliga service och behandling. 

shutterstock_1265033830 [Konvert].png
Profilbild 1 (kopia).jpg

Therese Roxenmo 

Hudterapeut

Grundare & ägare 

 

Har mer än 17 års erfarenhet i skönhetsbranschen, jag utbildade mig först till Make up artist efter gymnasiet & jobbade med make up tills jag kände att nu var det dags att byta bana till hudvårdens värld. Therese utbildade sig till auktoriserad hudterapeut inom SHR (Sveriges Hudterapeut Riksorganisation) & har CIDESCO examen som är världens mest ansedda diplom inom branschen. 

Roxenmoskincare öppnade portarna 2010, då var det en liten anonym salong som nu med åren har vuxit till en väletablerad oas i Norrtälje. Min passion är allt inom skönhet, det är mitt yrke samt en hobby som ligger mig varmt om hjärtat. Att försöka tillgodose kundens behov & hudproblem är en utmaning som driver mig & salongen framåt. 

profilbild 2 (kopia).jpg

Christine Jonsson

Hudterapeut

Manager 

 

Hos Christine blir du väl omhändertagen hon sätter dig i fokus & lyssnar på dina önskemål. Christine tog examen 2010 & är  auktoriserad hudterapeut inom SHR (Sveriges Hudterapeut Riksorganisation) & har CIDESCO examen som är världens mest ansedda diplom inom branschen. Christines specialite är Ansiktsbehandlingar, hon försöker uppnå dina önskningar & du kommer komma ut som en ny människa!  

Ansikte 2 (kopia).jpg

Louise Grenå

Hudterapeut 

 

Louise är en glad & positiv tjej som är en stolt Auktoriserad Hudterapeut inom SHR & inhar även Cidesco examen. Louise har lång erfarenhet som undersköterska så med den kunskapen tar hon hand om dig med säker hand & ett lugn för att ge dig en härlig stund hos oss. Louise skräddarsyr dina behandlingar till din önskemål.  

Profilbild 3 (kopia).jpg

Ann-Sofie Jägerhult 

Massageterapeut 

 

Efter att ha jobbat på kontor större delen av mitt vuxna liv beslöt jag mig för att sätta mig i skolbänken igen och läsa till Massageterapeut. Jag började på Axelsons Gymnastiska Institut 2007 och kursen avslutade med diplomering och certifiering 2008.

Min massagekarriär började jag med att jobba för ett uthyrningsföretag som jag arbetade för i några månader. Jag insåg ganska snabbt att jag ville vara "min egen" för att kunna styra mina tider själv så jag startade mitt företag Body in Control som jag fortfarande driver.

Profilbild 4 (kopia).jpg

Åsa Thorzelius 

Cerificerad & specialiserad Injektionsbehandlare 

 

 Åsa Thorszelius har lång erfarenhet inom injektionsbehandlingar. Hon har tidigare arbetat på en plastikkirurgisk klinik i Stockholm i nära samarbete med klinikens kirurger och dermatologer, vilket bidragit till att utveckla hennes unika helhetstänk kring injektionsbehandlingar och estetik.  Idag arbetar Åsa kontinuerligt som utbildare inom injektionstekniker, fillers/botox  för Galderma.

 

Behandling av personuppgifter - information enligt Dataskyddsförodningen.

 

 

Roxenmoskincare är personuppgiftansvarig för de personuppgifter vi erhåller i samband med tjänster eller som annars behandlas när tjänster förbereds eller administreras. Du är inte skyldig att lämna efterfrågade persnuppgifter till oss men utan att det sker kan vi inte utföra arbete åt er då vi i förekommande fall inte kan säkerställa resultatet av en behandling.

 

Vi behandlar uppgifterna för att utföra och administrera tjänsten, för att tillvara dina intressen samt i förekommande fall för redovisnings och faktureringsändamål. Dessa uppgifter behandlas på grundval av att uppgifterna behövs för att kunna fullgöra våra skyldigheter enligt avtal samt i förekommande fall för att vi erhållit ett samtycke från er att behandla upppgifterna.

 

Uppgifterna kan också användas för affärs - och metodutveckling, marknadsanalys, statistik och riskhantering. Uppgifterna som behandlas i syfte att utveckla och analysera verksamheten behandlas på grundval av vårt berättigade intresse att utveckla verksamheten och kommunicera med våra kontakter.